Den Store Jule Buffet

minimum 10 personer

kold anretning:
Hvide sild i eddike med løg & karry-æble salat
Stegte sild med orange & syltede rødløg
Røget “Vesterhavs” salat med laks, dild & asparges
Æg og rejer med purløgsmayonnaise og citron
Tunmousse med karse & radiser
2 slags brød & hjemmekærnet smør

kold anretning:
Sylte med stærk sennep & asier
Torske “crepinetter” med remoulade og agurkesalat
Sønderjyske frikadeller med syltede rødbeder

Lun anretning:
Leverpostej med bacon & champignons
Ovnstegt Andelår & jordskokkekompot med kanel
Skank af gris med julehonning & figenrødkål

5 gode oste med 2 slags syltede specialiteter & frugtbrød
Ris a la mande med kirsebær sauce

335,00 / person

Maden er smukt anrettet i skåle og på fade, så det hele er klar til at sætte på et veldækket julebord. Det lune vil være i termokasser, så det ikke bliver koldt.