Den Store Gourmetbuffet

minimum 10 personer

Forret:

Pocheret Laks med Rygeostcreme, Snapsærter & Ærteskud
Grillet Unghane, Kartoffel Aioli med Pesto, intense Tomater & Rucola
Brandade af Klipfisk med Blomkål, Citron & Nicoise Oliven
Dagens Fisk på Agurk-rødløgs Frikassé med Estragoncreme & Dildslør

Hovedret:

Mør Dansk Kalveskank med Hvidløg & Citron-Peber Marinade
Grillkølle af herlig jysk Gris med Spicy BBQ glasering

Spæd Hjertesalat med Hytteostcreme – Grønne Bønner & Smørstegte Mandler
Bagte Jordskokker med Lakrids, lagret Havgus & Frisesalat
Saltbagt Knoldselleri med Friskost – Trøffel & Syltede Tranebær
Cous Cous med grillede røde Peberfrugter & Timian

Kold Sauce med Persille & Madagascarpeber

Konditorens Dessertbuffet:

Karamelkage, Kondenseret Mælk, Havrecrumble – Friske Jordbær, Rabarber Kompot, Vanilje Creme & Chokoladeknas

Koldhævet Surdejsbrød med Havsalt & Krydderier

kr. 335,- / person