Den lille Gourmetbuffet

minimum 15 personer

Forret:

Pocheret Laks med Rygeostcreme, Snapseærter & Ærteskud
Dagens Fisk på Agurk-rødløgs Frikassé med Estragoncreme & Dildslør

Hovedret:

Grillkølle af herlig jysk Gris med Spicy BBQ glasering

Spæd Hjertesalat med Hytteostcreme – Grønne Bønner & Smørstegte Mandler
Bagte Jordskokker med Lakrids, lagret Havgus & Frissesalat
Cous Cous med grillede røde Peberfrugter & Timian

Kold Sauce med Persille & Madagascarpeber

Konditorens Dessertbuffet:

Karamelkage, Kondenseret Mælk, Havrecrumble – Friske Jordbær, Rabarber Kompot & Vanilje Creme & Chokoladeknas

Koldhævet Surdejsbrød med Havsalt & Krydderier

 

kr. 235,- / Person