Det private rum

Hos Brødrene Koch’s SELSKABER og KØKKENSKOLE kræses der for detaljerne, for værtsskabet og for gastronomien. Kom som gæst og bliv omfavnet af kærligheden for den gode smag. Her er vi sammen om noget helt specielt. Derfor kalder vi det:

Selskaber

Med garanti det bedst beliggende selskabslokale i Østjylland.

I Brødrene Kochs smukke lokaler med udsigt til Lystbådehavnen og Aarhus Bugt har vi plads til at fejre hele livet. Vi dækker gerne op til din store dag, hvad end det er et bryllup, en konfirmation, en fødselsdag eller noget fjerde. Hos os kan vi rumme både små og store selskaber på op til 90 gæster, og der er naturligvis parkering lige ved døren.

Den store terrasse gør det muligt, når vejret tillader det, at få aperitif, snacks & kaffe derude.

Vi dækker op med hynder og tæpper, samt når duggen falder slår vi de matchende markiser ud og tænder levende lys.

Vi er årligt vært for godt 300 små & store arrangementer så uanset om det er til bryllup, firmafest, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, sølv- og guldbrullupper eller bare en uformel hyggelig sammenkomst så vil vi gøre vores til at det er i tråd med Jeres ønsker.

Vi ved hvor vigtigt det er, at alt forløber perfekt, når man har inviteret gæster til en speciel lejlighed. Derfor tager vi os god tid til en uddybende samtale med dig/jer forud for selskabets afholdelse, således at vi kan være med til at gøre denne aften så personlig og perfekt som muligt.

Kontakt os venligst såfremt De har spørgsmål, ønsker eller andet, vi kan være behjælpelige med. Vi ser frem til at byde Dem og Deres gæster velkommen til en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere om vores selskaber på nedenstående sider:

Kystpromenaden 5 - 8000 Aarhus C

Køkkenskole for virksomheder

Når I vælger Brdr. Koch’s firmakøkkenskole, får I nogle fornøjelige timer i hinandens selskab. Hvad enten der er tale om en ny kunde eller en flok gode kollegaer, er køkkenskole en god investering i et værdifuldt forhold.

I arbejder tæt sammen under madlavningen og nyder herefter resultatet af den fælles indsats.  I vil få kyndig vejledning af en af vores dygtige kokke. Brdr. Koch’s  tjenere sørger for opvartning, og opvasken tager vi også.

Dagen byder på pirrende sanseoplevelser i form af unik vinsmagning, 4 – retters gourmet menu med dertilhørende vine og meget mere.

Foruden dette vil du få et solidt råvarekendskab samt indblik i den daglige gang i et topprofessionelt gourmet køkken. Altsammen krydret med små historier og anekdoter fra kokkelivet. I kan trygt invitere kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder. Deltagerne prøver kræfter med sig selv og hinanden, og alle får en god og langtidsholdbar oplevelse.

I dyster om at tilberede de mest velsmagende versioner af aftenens retter. Køkkenchefen er smagsdommer, og der er selvfølgelig en fin præmie til vinderholdet.

Alle er aktive i køkkenet og sammen nyder I bagefter den dejlige middag, mens køkkenseancen diskuteres. Vores tjenere sørger for opvartning, og opvasken tager vi også.

Brdr. Koch’s firmakøkkenskole kunne også være det perfekte punktum på fx en konference eller et møde, og et godt alternativ til et restaurantbesøg.

En fantastisk og underholdende oplevelse – en dag som alle vil elske, unge som gamle!

Program:

Kl. 16.00 – 16.30: Velkomst og aperitif, debat om dagens opgaver
Kl. 16.30 – 18.00: I køkkenet under kyndig vejledning
Kl. 18.00 – 19.00: Vinsmagning med vine fra alverdens hjørner
Kl. 19.00 – 22.00: Middag med vine og kaffe

Pris:

mandag, tirsdag, onsdag & søndag

1.495 kr. ex. moms

Vi gør opmærksom på, at vi fakturerer for minimum 15.000 kr. ex. moms pr. arrangement. Prisen dækker: aperitif, råvarer, vin under madlavningen og til middagen, øl og vand, kaffe/te samt instruktion og betjening. Opskriftsamling samt faktura sendes på mail efter arrangementet er afholdt.

Hvis I ønsker at invitere gæster til middagen, er prisen 795 kr. ex. moms pr. person. Ved alle arrangementer kommer kuvertprisen på evt. mødepakke og gæster til middagen oven i arrangementsprisen.

Pakkerivej 2 - 8000 Aarhus C

Køkkenskole for private

Kom og få en dag ud over det sædvanlige - Kom en dag i køkkenet hos Brødrene Koch. Duft – Smag – Føl & Arbejd tæt sammen under madlavningen og nyd resultatet af den fælles indsats. I vil få kyndig og inspirerende vejledning af vores dygtige kokke. Dagen byder på pirrende sanseoplevelser i form af vinsmagning, 6-retters gourmetmenu med dertilhørende vine, kaffe med Petit Fours & meget mere..

Brødrene Kochs køkkenskole er det perfekte teambuilding-forløb, private oplevelse eller det gode alternativ til et restaurantbesøg.

Når I vælger Brødrene Kochs køkkenskole, får I nogle inspirerende timer i hinandens selskab. I vil gå herfra med et solidt råvarekendskab samt indblik i den daglige gang i et professionelt gourmetkøkken, alt sammen krydret med små historier og anekdoter fra kokkelivet.

Som deltager prøver i kræfter med jer selv og hinanden, og alle får en god og mindeværdig oplevelse.
I dyster om at tilberede de mest velsmagende versioner af aftenens retter. Køkkenchefen er smagsdommer, og der er selvfølgelig en fin præmie til vinderholdet.

Alle er aktive i køkkenet, og sammen nyder I bagefter den dejlige middag, mens køkkenseancen diskuteres. Vores tjenere sørger for opvartning, og opvasken tager vi også.
En fantastisk og underholdende oplevelse – en dag som alle vil elske, unge som gamle!

Program:

KL.12.30 – 13.30: Champagne – Velkomst & Frokost med hele Koch teamet
Kl. 13.30 – 14.00: Debat om dagens opgaver – gruppe inddeling mv.
Kl. 14.00 – 17.00: I køkkenet under kyndig vejledning
Kl. 17.00 – 18.00: Vinsmagning med vine fra alverdens hjørner
Kl. 18.00 – 22.00: 6 retters Middag med vine – kaffe & Petit Fours

1.995,00 kr. inkl. moms

På hvert hold er der plads til 16 deltagere, og 16 gæster.

som Deltager skal man booke kl. 12.30

som Gæst skal man booke kl. 18.00.

Næste dato er:

Søndag d. 11 marts 2018

Hvis I ønsker at invitere gæster til middagen, er prisen 995,00 kr. pr. person, inkl. moms. Ankomst kl. 18.00 til en pirrende sanseoplevelser i form af, 6-retters gourmetmenu med dertilhørende vine, kaffe med Petit Fours & meget mere..

For andre spørgsmål er du meget velkommen til, at sende en mail til: kontakt@brodrenekoch.dk eller ringe på 86 18 64 00

Pakkerivej 2 - 8000 Aarhus C