495,- All Inclusive

Spis med og få...

495 ,-


all inclusive

  • Appetizer og dagens aperitif ved velkomst (serveret).
  • 3-retters gourmetmenu med sæsonvarer fra torvet (serveret).
  • 7 forskellige internationale vine ad libitum fra buffet.
  • Øl og sodavand er selvfølgelig også inkluderet, hvis man ønsker det (selvhenter).
  • Isvand, årstidens saft, grove friskbagte landbrød og 3 slags hjemmelavede udvalgte olier ad libitum fra buffet (selvhenter).
  • Brødrene Kochs velvalgte avec (serveret).
  • Kaffe og te ad libitum med sødt fra buffet (selvhenter).

Tjenerne præsenterer løbende menuen.
Dørene åbnes præcis kl. 18.30, og det hele slutter kl. 21.30. Vores familie venter på os derhjemme.

Vi er desværre ikke i stand til, at imødekomme alle allergier, men vi tager gerne højde for Vegetarer, Gluten & Skaldyrsallergi, hvis vi ved besked, på forhånd.

Få en hel time ekstra?

Fredag – Lørdag 21.30 – 22.30

Få 1 time ekstra med den berømte vinbuffet
7 forskellige internationale vine ad libitum fra buffet.
Øl, Sodavand, Isvand og årstidens saft er selvfølgelig også inkluderet, hvis man ønsker det.
Kaffe og te ad libitum med sødt fra buffet

Pris 105,- pr. person

Kan kun tilkøbes fredag – lørdag.

Konceptet På Det Glade Vanvid

Sæt dig til bords og nyd at der ikke mangler noget. En gastronomisk all inclusive madoplevelse i uformelle rammer, hvor den gode smag er i centrum. Her er inspirerende havudsigt, stemning og rum til at hæve glasset og være i øjeblikket med familien, vennerne eller kollegerne.
Det er sådan vi godt kan lide det. Og så smager maden også bedre, forvent gode danske sæsonråvarer med masser af smag.

Konceptet er enkelt. Arrangementet starter og slutter på et bestemt tidspunkt. Der er én menu for alle, og vi lover, at det bliver en stor madoplevelse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Brødrene Koch
Michael og Lasse Koch

Månedens Menu

Appetizer


Panna Cotta med Peberrod & Røget Makrel, Dildsyltede Efterårs Kartofler, Rævesauce, Puffede Hvedeperler, Karse & Radise Crudité.



Forret


Tempereret Ratatouille, Saltet Torsk a la vitreau, Åben ravioli, Melon i Citronvinaigrette, Tomatconfit, Urteolie, Muslingesifon & Tomatiseret Brødkrumme.



Hovedret


Grillet & Glaseret Oksebov "all night long", Pimientos de Padron a´l Olio, Red Bulls Blood, Oksesky Sauce med Bacon & Æbler, Saltbagt Knoldselleri med Rygeostcreme, Tranebær & Panko med brunet smør, Karameliseret sur-sød Æblepure med Salvie.



Dessert


Karameliseret Blommetærte med Nødde-Konditorcreme, Luftig Thé Bouillon med Lakridsrod & Limeblade, Sprød Sød Krydderknas med Rosenpeber, Dehydrerede Kornblomster, Blommecoulis, Rosmarin Iscreme.




Vi forbeholder os ret til at ændre i menuen.