Opskrifter

Få del i udvalgte opskrifter fra hverdagen i Brødrene Koch´s forskellige restauranter
Restaurant Koch, Det Glade Vanvid & Pomodoro.

Brødet fra Det Glade Vanvid

  • Fremgangsmåde:
    Vand og gær røres sammen de øvrige ingredienser kommes i mel til sidst. Køres 5-8 min. slåes sammen og formes til runde kugler ’a 380 gr. De hæver 30 minutter og bages 30 minutter ved 185 gr. med lidt vand i bunden.

  • Ingredienser: (2 Brød)
  • 2 ½ dl. lunken vand
  • 25 gr. gær
  • 10 gr. salt
  • 1 tsk. pizzakrydderi
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. olivenolie
  • 215 gr. durummel
  • 210 gr. hvedemel

Persille Aioli

  • Fremgangsmåde:
    Pisk æggeblommerne hvide og seje med salt, revet hvidløg, sennep og citron. Tilsæt olien lidt ad gangen i en meget tynd stråle, mens du pisker. For meget olie på en gang vil få mayonnaisen til at skille. Bliv ved med at piske, til du har brugt al olien, og det er blevet til mayonnaise. Vend til sidst, det fint hakket persille i Aiolien.

  • Ingredienser
  • 1/2 dl. æggeblommer
  • 2 spsk. friskpresset citronsaft
  • 1 fed revet/presset hvidløg
  • 5 gr. salt
  • 1/2 spsk. dijonsennep
  • ½ bundt – Fint hakket bredbladet persille
  • 3 dl. smagneutral olie
  • + 1 dl. olivenolie

Citron Fromage

  • Fremgangsmåde:
    Del 1 piskes til en luftig æggesnaps hvori del 2, den lune citronsaft med husblassen, er monteret. Inden det vendes sammen med del 3, den let piskede fløde. Massen kan derefter sættes i sin ønskede form og blive pyntet med friske bær og karamel.

  • Ingredienser:
  • Del 1:
  • 400 gr. sukker
  • 300 gr. past. blommer
  • 300 gr. past. helæg
  • 1 stang vaniljemarv
  • Skallen fra 4 stk. citroner

  • Del 2:
  • 2½ dl. citronsaft
  • 8 blade husblas (16 gram)

  • Del 3:
  • 1L fløde

Gammeldaws Æfel Kache a la Koch

  • Fremgangsmåde:
    Del 1: Æblerne vaskes og skrælles, skæres i kvarte, fjern kernehuset, derefter skær æblerne i mindre stykker. Kog æblestykkerne sammen med de øvrige ingredienser, til en blød kompot, sættes derefter på køl.
    Del 2: De 4 ingredienser til havre crumle blandes sammen, og smuldres med hånden ud på bagepapir. Kom det i en forvarmet ovn ved 150grader i 20 min. :
    Del 3: Pisk fløden til flødeskum, saml Æfel Kachen, æblekompot i bunden, derefter crumble og flødeskum på toppen.

  • Ingredienser:
  • Del 1: Æblekompot
  • 5 æbler
  • 100 gr. sukker
  • Saften fra ½ lime
  • 1 stang vaniljemarv
  • ¾ dl lys dessertvin
  • ½ tsk. revet ingefær
  • ½ kanelbark eller 1 tsk. stødt kanel

  • Del 2: Havre Crumble
  • 50 gr. smør
  • 50 gr. sukker
  • 50 gr. havregryn
  • 60 gr. hvedemel

  • Del 3: Flødeskum
  • 3 dl fløde